Home Forums Fusion Plugin installation failed – Installing Plugin: WooCommerce

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  mmorden 1 week ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #48123

    mmorden
    Participant

    Installing Plugin: WooCommerce
    The plugin does not have a valid header.

    Downloading installation package from https://downloads.wordpress.org/plugin/woocommerce.3.4.3.zip…

    Unpacking the package…

    Installing the plugin…

    Destination folder already exists. /app/public/wp-content/plugins/woocommerce/

    Plugin installation failed.

    The front page of the site:

    apply_filters(Array, Array) #2 /app/public/wp-includes/post-template.php(770): apply_filters(‘body_class’, Array, Array) #3 /app/public/wp-includes/post-template.php(557): get_body_class(Array) #4 /app/public/wp-content/themes/fusion/header.php(20): body_class() #5 /app/public/wp-includes/template.php(688): require_once(‘/app/public/wp-…’) #6 /app/public/wp-includes/template.php(647): load_template(‘/app/public/wp-…’, true) #7 /app/public/wp-includes/general-template.php(41): locate_template(Array, true) #8 /app/public/wp-content/themes/fusion/page.php(15): get_header() #9 /app/public/wp-includes/template-loader.php(74): include(‘/app/public/wp-…’) #10 /app/public/wp-blog-header.php(19): require_once(‘/app/public/wp- in /app/public/wp-content/themes/fusion/inc/extras.php on line 46

    #48126

    Joshua
    Keymaster

    It sounds like you may already have WooCommerce installed on your site. If that’s the case, you don’t need to reinstall it.

    #48127

    mmorden
    Participant

    The front page of the site:

    apply_filters(Array, Array) #2 /app/public/wp-includes/post-template.php(770): apply_filters(‘body_class’, Array, Array) #3 /app/public/wp-includes/post-template.php(557): get_body_class(Array) #4 /app/public/wp-content/themes/fusion/header.php(20): body_class() #5 /app/public/wp-includes/template.php(688): require_once(‘/app/public/wp-…’) #6 /app/public/wp-includes/template.php(647): load_template(‘/app/public/wp-…’, true) #7 /app/public/wp-includes/general-template.php(41): locate_template(Array, true) #8 /app/public/wp-content/themes/fusion/page.php(15): get_header() #9 /app/public/wp-includes/template-loader.php(74): include(‘/app/public/wp-…’) #10 /app/public/wp-blog-header.php(19): require_once(‘/app/public/wp- in /app/public/wp-content/themes/fusion/inc/extras.php on line 46

    #48128

    mmorden
    Participant

    there’s no woocommerce listed in the plugins

    #48134

    Joshua
    Keymaster

    1. Can you please post a link to your site?
    2. Where are you currently hosted?
    3. Have you downloaded the theme from ThemeForest? It seems like there’s a lot of corrupted data. I’m not sure if this is coming from your WordPress install or a bad zip file, but this is all highly unusual.

    #48142

    mmorden
    Participant

    Yes, I downloaded the theme from ThemeForest as I’ve done a million times before.

    I was first working on a local server (Local by Flywheel).

    Then, I tried installing the theme on the remote server (HostGator) and now when installing the plugins I get this message on each plugin: Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/smm2018admin/public_html/wp-admin/includes/class-bulk-upgrader-skin.php on line 150.

    However, the plugin installation says “All installations and activations have been completed. All plugins installed and activated successfully”.

    The site is http://stixmodelmusic.com/

    I’m almost ready to give up on this theme, as I am now behind schedule…

    #48150

    Joshua
    Keymaster

    It looks like you’re using an older version of the theme. Upgrading this will fix the front-end errors.

    However, a plugin installation failing sounds more like a server issue. While this could be related to your front-end error, if you cannot install WooCommerce the default way, it would represent a problem with your server or WordPress install.

    If you upgrade and still have trouble with plugin installation, feel free to post back privately with credentials and I’ll take a look.

    #48161

    mmorden
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #48162

    Joshua
    Keymaster

    Your page was converted back into a standard WordPress editor page. I opened the page and clicked “Edit with Elementor” to convert it back into an Elementor page and it’s appearing correctly now.

    You may need to do this with other pages since when you imported the previous version of the theme was not compatible with your version of Elementor so it did not set the pages as Elementor pages.

    #48174

    mmorden
    Participant

    Thank you

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.